.

.

50 НИЈАНСИ МРАЧНИЈЕ

 pedeset nijansi mracnije-e l dzejms v

16.03.2017. - Биоскопска сала Центра за културу општине Лучани у Гучи.

Почетак пројекције у 20ч.

Цена улазнице 250 дин.

 

Садржај:

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у филму „Педесет нијанси – Мрачније“, другом наставку светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“. Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се по први пут придружују оскаровка Ким Бејсингер, Хју Данси, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

„Педесет нијанси – Мрачније“ режира Џејмс Фоли („Страх“, „Кућа од карата“), а продуценти су поново Мајкл де Лука, Дејна Брунети и Маркус Висиди, као и Е Л Џејмс, која је и написала овај блокбастер серијал. Сценарио је написао Нил Ленард према роману Е Л Џејмс.